Kull info
Bella & Lotus
SVCH Su(u)ch Trollängens Just Taste It       SVCH Fairley Hill´s Tamarind


Klicka på hundarnas namn för bilder
Bella & Lotus
Född: 2006-11-20
Namn Kön Färg
Hi-Design´s Just Go For It
Hane/male Brun/vit
Hi-Design´s Just Try Me
Hane/male Brun/vit
Hi-Design´s Just Perfect
Hane/male Brun/vit
Hi-Design´s Just Do It
Tik/Bitch Brun/vit
Hi-Design´s Just Catch Me
Tik/Bitch Brun/vit
Hi-Design´s Just Show Them
Tik/Bitch Brun/vit
Hi-Design´s Just Watch Me
Tik/Bitch Brun/vit
Bilder på valparna tillsammans *HÄR*


SVCH Fairley Hills Tamarind

Detta blir pappa Lotus 4.e kull hans tidigare avkommor är ännu unga men första kullen har blivit 1 år och har börjat röntgas. Av 7 valpar är 6 röngade med A/A samt 2 med artros UA. Ur kull nr 2 har bara 3 hunnit röntgas än med resultat A/A samt B/B, till våren kommer fler HD resultat. Lotus är en mjuk och följsam hane som alltid ger 150% i träningen. Matte karin och Lotus jobbar med tävlingslydnad, jakt, agility och viltspår. Lotus är spontanapportör och tränas i dagsläget mkt med jakten, han apporterar med en mjuk mun. Vi tränar i kanin samt fågelhängn, så förhoppningsvis hinner vi bli startklara till hösten. Vi tränar även för startdebut i Agility till 2007. Lotus har förstapris i Lydnadsklass 1, han är svenska viltspårschampion och har godkänt evp. Han blev Bästa Dual purpose hund i Öppenklass och blev 2.a på clubmästerskapet på Springer Östra Cuppen.

Lotus far är Svensk Utställnings Champion och far till över 40 kullar i England och Sverige, en av avkommorna är Svensk Lydnads Champion, flera är Svenska Utställnings Champions och Svenska viltspårs Champions. Lotus mamma är mor till två kullar. Hon är startad på vatten prov och utställning. Hon har mycket fart och är smidig i skogen och har en enorm vattenpassion.


SVCH Su(u)ch Trollängens Just Taste It

Bella är den trognaste av våra hundar, vår stabila klippa. Hon är alltid med på det man vill göra vare sig det är jakt, tävlingslydnad, viltspår eller Agilty. Hon ger alltid 100% av sig själv och är en otroligt rolig hund att träna. Hon är flockledare här hemma. Ledarskapet sköter hon med bravur, hon är stark, stabil, lekfull samt hård men rättvis. Som valp var Bella en vild galning, jag har än idag inte sett en hund springa så mycket och så snabbt som Bella gjorde. Hon växte dock upp och blev en något mer sansad dam tillslut =) Bella är Svensk utställningschampion och svensk viltspårs champion. Hon är den snällaste hund jag någonsin mött, och när hon tittar på en med sina mörka ögon utstrålar hon rakt igenom vänlighet. Bella är den hund som ligger matte Tania varmast om hjärtat, min värdiga Bella...

Bellas far är en mycket stilig herre han är utställnings Champion NORDUCH SV-02 NV-04-06 FINV-05 han blev ÅRETS UTSTÄLLNINGSSPRINGER 2001 & 2002 & 2004 han har vunnit 40 x BIR, 20 x BIM 19 x CERT, 26 x CACIB. Han är far till kullar i hela norden och flera är Utställnings Champions och Svenska viltspårs Champions. Bellas mor var en tik med mycket fart och fläkt. Hon hade starka åsikter om ett och annat och drog sig inte för att försöka sig på egna rådjursjakter när matte Anette minst anade det ;) Hon var utställningschampion.


Se Bella & Lotus första kull här!

Information om valpköp Läs här!

Stamtavla för kullen:

Far:

SVCH
Fairley Hill´s Tamarind

Su(u)ch
Eastriding Black Tuxedo

Cleavehill Sleigh Ride

Eastriding Ebony And Ivory

Fairley Hill's Querencia

Pygmalia's Rosenkavaljer
Fairley Hill's Nicola
Mor:

SVCH Su(u)ch
Trollängens
Just Taste It

NORDUCH SU(U)CH FINV-05 Sv-02 NV-04
Barecho Fun For The Future
NORDUCH LUCH WW-00 SU(U)CH NORDV-01 NORDV-02
Whisborne Angus Og
Su(u)ch Nuch Svch Sv-99
Barecho Pretty Picture
Su(u)ch
Trollängens Ann Of Green Gable
Spring creeks
Extra Dry

Trollängens Contessa